Închide meniul

E gata! Dănuț Lupu anunță începutul sfârșitului pentru ”Nuevo Dinamo”! ”Nu are cine să mai salveze clubul”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 noiembrie 2020, 6:47

E gata! Dănuț Lupu anunță începutul sfârșitului pentru ”Nuevo Dinamo”! ”Nu are cine să mai salveze clubul”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dănuț Lupu a anunțat un sfârșit iminent pentru Dinamo

Lupu nu a avut rețineri în a-i critica din nou pe spaniolii veniți ”cu surle și trâmbițe” în fruntea lui Dinamo în această vară. Fostul fotbalist a fost de părere că situația este una din care este aproape imposibil ca formația bucureșteană să iasă fără a declara insolvență, exact ca în perioada lui Ionuț Negoiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu: ”Unde e proiectul ăla extraordinar?”

”Eu am spus-o și o repet. E foarte greu să faci o echipă competitivă într-o lună sau două. Acestor jucători veniți la Dinamo le trebuie cel puțin șase luni de zile. Eu nu l-am înțeles pe Contra. A spus că vine la Dinamo și că «e un proiect extraordinar». Unde e proiectul ăla extraordinar?

Nu cred că are cine să mai salveze clubul la ora actuală. Sunt niște salarii foarte mari. Nu cred că există vreun potențial investitior român care să ia această echipă și să plătească salariile. 

Nu vor intra în faliment, fiindcă au cinci ani de când au intrat în insolvență, dar vor intra iarăși în insolvență. Străinii se duc direct la UEFA și depun memorii. Ce facem? E o situație foarte delicată la ora actuală. Nu știu cine ar avea curajul să preia această echipă acum”, a răbufnit Dănuț Lupu pentru gsp.ro

Dănuț Lupu: ”Va ieși scandal cu jucătorii!”

Mai mult, fostul fotbalist a precizat că relațiile contractuale între Dinamo și jucătorii aduși pe sume mari de bani se vor termina cu scandal odată ce clubul se va declara în incapacitate de plată.

Reclamă

”Va ieși puțin scandal și cu acești jucători. Sunt curios cine le-a făcut contractele. Cereți două, trei contracte, să vedeți ce scrie în ele! Încercați și faceți rost de două contracte să vedeți ce clauze au jucătorii pe acolo!”, a tunat Dănuț Lupu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și