Închide meniul

Biden vs Trump | Motivul pentru care alegerile din Statele Unite s-au putut desfășura pe timpul pandemiei. "Nu este diferit față de România"

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2020, 5:11

Reclamă
Biden vs Trump | Motivul pentru care alegerile din Statele Unite s-au putut desfășura pe timpul pandemiei. "Nu este diferit față de România"

Profimediaimages

Se așteaptă rezultatul alegerilor din Statele Unite

Verdictul final este așteptat și de Ghiță Mureșan, românul care este stabilit de mai mulți ani în Statele Unite. Fostul baschetbalist a dezvăluit cum s-au desfășurat alegerile și de ce acestea nu au fost amânate din cauza pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ghiță Mureșan, dezvăluri despre scrutinul din Statele Unite

"Nu este diferit față de România. Oamenii se feresc, merg la spitale. Nu ai voie să intri în nicio instituţie publică fără mască şi este un lucru foarte bun. Oamenii încearcă să se protejeze foarte mult, să vadă realitatea că într-adevăr sunt foarte mulţi care se îmbolnăvesc şi pot să aibă probleme de sănătate pentru un timp îndelungat. 

Oamenii din Washington sunt foarte conştienţi. Eu de exemplu nu aş putea să mă duc într-un loc public şi să nu port mască, nu vreau să se simtă lumea inconfortabil faţă de mine", a declarat Ghiță Mureșan pentru AS.ro.

Singurul român care a jucat în NBA a votat în Washington. Și copiii săi au ales între Biden și Trump.

"Eu am votat, da. E normal să se facă schimbări. Părerea mea este că fiecare schimbare este binevenită, o să fie bine pentru ţară! Eu sper să fie schimbare. Democraţii se bucură de victorie, iar republicanii încă mai au o speranţă.

Reclamă
Reclamă

Washington DC este un oraş democrat, este foarte democrat. Au votat şi băieţii mei. E foarte important să ai dreptul de vot!", a mai spus Ghiţă Mureşan.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și