Închide meniul

Ronald Koeman şi-a pierdut răbdarea când a fost întrebat de Lionel Messi la conferinţa de presă. "Nu cred că trebuie să mă repet!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2020, 15:01

Reclamă
Ronald Koeman şi-a pierdut răbdarea când a fost întrebat de Lionel Messi la conferinţa de presă. "Nu cred că trebuie să mă repet!"

Profimediaimages

Ronald Koeman, convins că Lionel Messi va reveni la forma care l-a consacrat

Catalanii sunt pe primul loc în grupa C din Liga Campionilor, dar sunt pe poziţia a 12-a în La Liga. Sunt fără victorie de patru etape, iar Messi a înscris un singur gol în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, apărat de Ronald Koeman

"Messi încă are multă calitate, este important în jocul nostru ofensiv. Ştiu că a înscris numai dintr-un penalty şi că suntem obişnuiţi ca el să facă diferenţa, dar continuă să fie un fotbalist decisiv.

Îl văd puternic din punct de vedere emoţional, întotdeauna se bucură de fotbal. Este un campion şi, ca oricine altcineva, mai are şi momente dificile în care mingea nu intră în poartă. Totuşi, este foarte implicat", a declarat Ronald Koeman la conferinţa de presă.

Antrenorul Barcelonei a răbufnit după ce jurnaliştii au insistat să afle detalii despre starul argentinian. Şase dintre cele 18 întrebări au fost referitoare la Messi.

"Nu cred că trebuie să mă repet. Am spus asta de multe ori! Poţi surprinde orice jucător mergând pe teren în timpul unui meci, dar nu mă interesează. Atitudinea lui este foarte bună, nu intră în polemici", a transmis tehnicianul olandez, citat de Mundo Deportivo.

Reclamă

Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei a avut o evoluţie modestă cu Dinamo Kiev. Chiar dacă a înscris în poarta echipei antrenate de Mircea Lucescu, Messi a fost criticat dur. Chiar şi fanii grupării blaugrana s-au revoltat după ce Leo a fost surprins mergând pe teren, în timp ce un adversar trece pe lângă el cu mingea la picior.

Pentru Barcelona urmează meciul de pe Camp Nou cu Betis Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și