Închide meniul

Ronald Koeman şi-a pierdut răbdarea când a fost întrebat de Lionel Messi la conferinţa de presă. "Nu cred că trebuie să mă repet!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2020, 15:01

Ronald Koeman şi-a pierdut răbdarea când a fost întrebat de Lionel Messi la conferinţa de presă. "Nu cred că trebuie să mă repet!"

Profimediaimages

Ronald Koeman, convins că Lionel Messi va reveni la forma care l-a consacrat

  • Messi, un singur gol în această ediţie din La Liga
  • Ronald Koeman, răspuns dur la conferinţa de presă

Catalanii sunt pe primul loc în grupa C din Liga Campionilor, dar sunt pe poziţia a 12-a în La Liga. Sunt fără victorie de patru etape, iar Messi a înscris un singur gol în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, apărat de Ronald Koeman

"Messi încă are multă calitate, este important în jocul nostru ofensiv. Ştiu că a înscris numai dintr-un penalty şi că suntem obişnuiţi ca el să facă diferenţa, dar continuă să fie un fotbalist decisiv.

Îl văd puternic din punct de vedere emoţional, întotdeauna se bucură de fotbal. Este un campion şi, ca oricine altcineva, mai are şi momente dificile în care mingea nu intră în poartă. Totuşi, este foarte implicat", a declarat Ronald Koeman la conferinţa de presă.

Reclamă

Antrenorul Barcelonei a răbufnit după ce jurnaliştii au insistat să afle detalii despre starul argentinian. Şase dintre cele 18 întrebări au fost referitoare la Messi.

"Nu cred că trebuie să mă repet. Am spus asta de multe ori! Poţi surprinde orice jucător mergând pe teren în timpul unui meci, dar nu mă interesează. Atitudinea lui este foarte bună, nu intră în polemici", a transmis tehnicianul olandez, citat de Mundo Deportivo.

Reclamă

Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei a avut o evoluţie modestă cu Dinamo Kiev. Chiar dacă a înscris în poarta echipei antrenate de Mircea Lucescu, Messi a fost criticat dur. Chiar şi fanii grupării blaugrana s-au revoltat după ce Leo a fost surprins mergând pe teren, în timp ce un adversar trece pe lângă el cu mingea la picior.

Pentru Barcelona urmează meciul de pe Camp Nou cu Betis Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT