Închide meniul

”Întrebați-i pe cei de la Craiova când va fi FCSB pe primul loc!” Sergiu Buș, savuros de ziua lui, după meciul cu Chindia

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 20:06

Reclamă
”Întrebați-i pe cei de la Craiova când va fi FCSB pe primul loc!” Sergiu Buș, savuros de ziua lui, după meciul cu Chindia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sergiu Buș și-a sărbătorit ziua de naștere pe teren prin evoluția în meciul cu Chindia

Întrebat despre posibilitatea locului 1, Buș a glumit: ”Întrebați-i pe cei de la Craiova când va ajunge FCSB pe primul loc. Noi ne facem treaba și restul nu depinde de noi”, a râs jucătorul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Buș: ”Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

În același timp, Buș a părut să sublinieze importanța concentrării pe fiecare meci, chiar dacă formația lui Toni Petrea este ”pe cai mari” după a patra victorie la rând.

”O victorie meritată, zic eu. Mă bucur că am luat cele trei puncte și că suntem aproape de Craiova. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne pregătim la fel, va urma o pauză competițională din nou, vom face din nou antrenamente cu o încărcătură fizică bună deci, dacă vom rămâne sănătoși, va fi bine.

Avem cel mai bun golaveraj, deci din moment ce toată lumea înscrie, acesta este cel mai important lucru”, a declarat Sergiu Buș.

Sergiu Buș: ”Îi mulțumesc pentru cadou antrenorului”

Buș a avut o evoluție foarte bună în meciul trecut cu Hermannstadt, câștigat cu scorul de 5-0, dar nu a fost titularizat de Toni Petrea. El a intrat totuși în a doua repriză.

Reclamă

”Îi mulțumesc pentru cadou (n.r. lui Toni Petrea). Important e că am intrat destul de bine, mi-am ajutat echipa. 

Suntem încă la început. E bine pentru noi că s-a încurcat Craiova. Ne dorim ca noi să nu o facem. E important să câștigăm fiecare meci în parte”, a precizat atacantul celor de la FCSB într-o intervenție pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și