Închide meniul

Verzele s-au transformat în balerine! Suporterii Rapidului, campanie de ironii la adresa jucătorilor

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 19:05

Verzele s-au transformat în balerine! Suporterii Rapidului, campanie de ironii la adresa jucătorilor

captură foto

Suporterii Rapidului continuă să ironizeze performanța jucătorilor giuleșteni

Giuleștenii au 11 goluri încasate în ultimele trei meciuri: cinci cu U Craiova 1948, trei cu Progresul Spartac și trei cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, fanii și-au continuat tradiția de ironizare și au adus la stadion bucăți de carton pe care erau lipite balerine în timpul dansului, fiecare cu numele câte unui jucător.

”Sunteți varză!” Protest inedit al suporterilor de la Rapid

După eliminarea umilitoare din Cupa României de către Progresul Spartac, scor 2-3, fanii au apelat la un protest mai puțin întâlnit în fotbal.

Aceștia au dus pe stadion mai multe verze, pe care era trecut numele jucătorilor: ”Donez varză! p.s. Nu e bună nici de murături”, a fost mesajul afișat de aceștia pe arena din Regie.

Rapid a părăsit Cupa României înainte să înceapă

Rapid a fost condusă în două rânduri în timpul regulamentar, dar de fiecare dată au egalat. Meciul a ajuns în prelungiri, iar Milea le-a dat lovitura de grație giuleștenilor, în minutul 119 al meciului.

Reclamă

”E clar că suntem într-o perioadă grea. Mă așteptam ca jucătorii să dea mult mai mulți. Când pui tricoul Rapidului pe tine trebuie să-ți dorești mult mai mult”, a declarat Vali Negru la finalul meciului. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și