Închide meniul

Verzele s-au transformat în balerine! Suporterii Rapidului, campanie de ironii la adresa jucătorilor

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 19:05

Verzele s-au transformat în balerine! Suporterii Rapidului, campanie de ironii la adresa jucătorilor

captură foto

Suporterii Rapidului continuă să ironizeze performanța jucătorilor giuleșteni

  • Rapid are trei înfrângeri la rând
  • Suporterii i-au descris pe jucători drept ”balerine”

Giuleștenii au 11 goluri încasate în ultimele trei meciuri: cinci cu U Craiova 1948, trei cu Progresul Spartac și trei cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, fanii și-au continuat tradiția de ironizare și au adus la stadion bucăți de carton pe care erau lipite balerine în timpul dansului, fiecare cu numele câte unui jucător.

”Sunteți varză!” Protest inedit al suporterilor de la Rapid

După eliminarea umilitoare din Cupa României de către Progresul Spartac, scor 2-3, fanii au apelat la un protest mai puțin întâlnit în fotbal.

Reclamă

Aceștia au dus pe stadion mai multe verze, pe care era trecut numele jucătorilor: ”Donez varză! p.s. Nu e bună nici de murături”, a fost mesajul afișat de aceștia pe arena din Regie.

Rapid a părăsit Cupa României înainte să înceapă

Rapid a fost condusă în două rânduri în timpul regulamentar, dar de fiecare dată au egalat. Meciul a ajuns în prelungiri, iar Milea le-a dat lovitura de grație giuleștenilor, în minutul 119 al meciului.

Reclamă

”E clar că suntem într-o perioadă grea. Mă așteptam ca jucătorii să dea mult mai mulți. Când pui tricoul Rapidului pe tine trebuie să-ți dorești mult mai mult”, a declarat Vali Negru la finalul meciului. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu