Închide meniul

Ținut pe tușă de Arsenal, Mesut Ozil și-a schimbat meseria! Ce a ajuns să facă cel mai bine plătit jucător al ”Tunarilor”

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 16:16

Reclamă
Ținut pe tușă de Arsenal, Mesut Ozil și-a schimbat meseria! Ce a ajuns să facă cel mai bine plătit jucător al ”Tunarilor”

profimediaimages

Mesut Ozil a fost lăsat în afara lotului lui Arsenal de antrenorul Mikel Arteta

Mijlocașul ”Tunarilor”, de altfel încă cel mai bine plătit jucător al formației, nu a fost inclus pe lista de 25 de jucători pe care șefii echipei trebuie să o trimită pentru sezonul de Premier League. El se alătură unei liste în creștere de atleți în declin sau pur și simplu atenți financiar care își transferă abilitățile de pe teren către lumea investițiilor în startup-uri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham, Serena Williams, sau baschetbaliștii Kevin Durant și Carmelo Anthony sunt deja implicați în acest domeniu.

Mesut Ozil, de la superstar la investitor

Ozil este deja un investitor la firma respectivă, care manageriază deja active de mai bine de 100 de milioane de dolari.

”Sunt entuziasmat să îmi modelez și să lucrez la carierea mea de după fotbal în timp ce încă joc”, a declarat fotbalistul german conform celor de la Bloomberg.

După ce a câștigat La Liga cu Real Madrid și a fost unul dintre stâlpii victoriei Germaniei la Cupa Mondială din 2014, Ozil s-a retras din națională în 2018 după ce a acuzat Federația de rasism la adresa originilor sale turcești. 

Reclamă

El a provocat critici anul trecut după ce l-a invitat pe președntele Recep Tayyip Erdogan – un critic activ al Uniunii Europene – să fie cavaler de onoare la nunta sa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și