Închide meniul

”Modul în care te tratează, o rușine!” Mesut Ozil, apărat de fani după ce nu a fost inclus pe lista de Premier League a lui Arsenal. Ce a răspuns mijlocașul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 8:02

”Modul în care te tratează, o rușine!” Mesut Ozil, apărat de fani după ce nu a fost inclus pe lista de Premier League a lui Arsenal. Ce a răspuns mijlocașul

profimediaimages

Mesut Ozil și antrenorul Mikel Arteta

Forma deficitară prin care trece fostul star de la Real Madrid și salariul uriaș de 350.000 de lire sterline pe săptămână pare că i-au făcut pe oficialii ”Tunarilor” să încerce să îl forțeze pe Ozil să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesut Ozil, apărat de fanii lui Arsenal: ”Modul în care te tratează este o rușine!”

”Modul în care te tratează este o rușine. Cel mai mare jucătorul din era ”Emirates” care a venit la noi, a rămas și a iubit acest club în timpul celei mai grele perioade ale sale”, a comentat un fan.

”Chiar dacă Ozil și-a pierdut din calitate, este mai mult decât suficient de bun pentru a intra în echipă. Cred că a fost lăsat pe dinafară pentru faptul că a refuzat să i se reducă salariul”, a precizat un alt suporter, conform celor de la Daily Mail.

Mesut Ozil a răbufnit pe Instagram

Campionul mondial cu Germania nu a lăsat decizia oficialilor de la Arsenal fără o replică și a răbufnit pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is a difficult message to write to the @Arsenal fans that I’ve played for over the past few years. I’m really deeply disappointed by the fact that I have not been registered for the @premierleague season for the time being. Upon signing my new contract in 2018, I pledged my loyalty and allegiance to the club that I love, Arsenal, and it saddens me that this has not been reciprocated. As I have just found out, loyalty is hard to come by nowadays. I've always tried to remain positive from week to week that there's maybe a chance to get back in the squad soon again. That's why I kept silent so far. Before the Coronavirus break I was really happy with the development under our new coach Mikel Arteta – we've been on a positive way and I would say my performances were on a really good level. But then things changed, again, and I was not longer allowed to play football for Arsenal. What else can I say? London still feels like home, I still have many good friends in this team, and I still feel a strong connection with the fans of this club. No matter what, I will keep fighting for my chance and not let my 8th season at Arsenal end like this. I can promise you that this hard decision won't change anything in my mindset – I will continue to train as best as I can and wherever possible use my voice against inhumanity and for justice. #M1Ö #YaGunnersYa
O postare distribuită de Mesut Özil (@m10_official) pe

Reclamă

”Acesta este un mesaj dificil pe care îl transmis suporterilor lui Arsenal pentru care am jucat în ultimii ani. Sunt foarte dezamăgit de faptul că nu am fost momentan inclus în echipa pentru Premier League.

Când am semnat noul meu contract în 2018, am jurat loialitate și devotament clubului pe care îl iubesc, Arsenal. Mă întristează să văd că acest lucru nu mi se oferă înapoi”, a explicat Mesut Ozil.

”(…)Am încercat să rămân pozitiv și să cred că este o șansă să mă întorc în echipă în fiecare săptămână. Acesta este motivul pentru care am tăcut până acum.

Reclamă 4 / 0/3

”În ciuda oricăror lucruri, o să continui să lupt și nu o să las al 8-lea sezon al meu la Arsenal să se încheie așa. (…) O să continui să mă antrenez cât pot de bine și să îmi folosesc vocea împotriva nedreptății”, a precizat mijlocașul pe Instagram.

Recomandări
  • Mesut Ozil a venit la Arsenal în 2013
  • El nu a fost trecut pe lista pentru Premier League a echipei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și