Închide meniul

”Bombă de coronavirus!” 11 jucători de la Ajax, depistați pozitiv. Mari probleme pentru olandezi înainte de meciul din Champions League

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 15:28

Reclamă
”Bombă de coronavirus!” 11 jucători de la Ajax, depistați pozitiv. Mari probleme pentru olandezi înainte de meciul din Champions League

profimediaimages

Unsprezece jucători de la Ajax au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus

Giganții din Eredivisie au fost loviți din plin de virus, la puțin timp înainte ca echipa să se îmbrace pentru călătoria spre Danemarca. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se crede că infecția ar putea fi atât de gravă în interiorul clubului încât chiar procedura de testare în sine ar putea fi compromisă și chiar și cei care au fost testați negativ ar putea să fie pozitivi. Un oficial a clasificat întreaga situație drept ”o bombă de coronavirus”.

Ajax a cerut permisiunea UEFA pentru ca unii jucători, inclusiv căpitanul Dusan Tadic, să poată zbura spre Danemarca și mâine, cu doar câteva ore înaintea meciului, anunță britanicii de la Mirror. Procedura actuală cere ca jucătorii formației care face deplasarea să fie în țara în care meciul se desfășoară cu cel puțin o zi înainte de începerea acestuia.

Formația antrenată de Erik ten Hag a pierdut cu 0-1 acasă cu Liverpool în prima etapă a grupelor și a reușit o remiză, 2-2, cu Atalanta în Italia.

Reclamă

Ajax, scor ireal în campionat

Vestea ca un trăznet vine într-un moment în care Ajax se afla pe val în campionat. Fosta echipă a lui Răzvan Marin a câștigat cu 13-0 în deplasarea de la Venlo.

La pauză, scorul a fost de 4-0 și nimic nu anunța măcelul din a doua repriză, cu încă nouă goluri marcate în cea de-a doua jumătate. Acesta este un nou record pentru campionatul din Olanda.

Traore, în vârstă de 19 ani, a marcat numai puţin de cinci goluri şi a dat alte trei pase decisive. Ekelenkamp, de 20 de ani, a marcat de două ori şi a oferit un assist. Pe lângă cei doi, pentru Ajax au mai înscris Tadic, Blind, Antony, Martinez, Huntelaar de două ori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și