Închide meniul

Dramă la Poli Iași! Meciul cu Viitorul, pierdut la masa verde. Daniel Pancu: ”Am văzut câțiva jucători cu lacrimi în ochi în vestiar”

Gal Dorin Publicat: 1 noiembrie 2020, 17:40

Reclamă
Dramă la Poli Iași! Meciul cu Viitorul, pierdut la masa verde. Daniel Pancu: ”Am văzut câțiva jucători cu lacrimi în ochi în vestiar”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Pancu a răbufnit la adresa atmosferei din jurul echipei sale

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E un accident. Am pierdut un joc din cauza nocturnei. Nici nu ştiu cine e vinovat. Am văzut de la antrenament că nu funcţiona stâlpul ăsta. Mi s-a mai întâmplat să nu se folosească toţi stâlpii.

E păcat de munca jucătorilor. Abia azi am văzut că e o problemă cu stâlpul. Drumul e cu suişuri şi coborâşuri”, a declarat Pancu.

Daniel Pancu: ”Eu zic că nu pierdeam pe teren”

Antrenorul lui Poli Iași a vorbit și despre șansele moldovenilor în cazul în care partida s-ar fi terminat și a precizat că nu crede că ar fi suferit o înfrângere în condiții normale.

”E foarte multă frustrare în rândul jucătorilor, am văzut câțiva cu lacrimi în ochi în vestiar. Suntem doar la început de drum, dar problemele nu sunt la noi de ordin fotbalistic, ci de ceea ce se întâmplă în jurul echipei.

Reclamă

E frustrant, dar jocul puteam să îl pierdem în continuare și pe teren chiar dacă eu zic că nu se întâmpla acest lucru. Cine a greșit cu instalația de nocturnă ar trebui în mod normal să plătească”, a explicat Daniel Pancu

Daniel Pancu: ”E foarte multă critică în acest oraș!”

Mai mult, antrenorul a criticat și atitudinea din jurul echipei sale și criticile după înfrângeri. Fostul jucător al Rapidului a explicat că formația este în creștere și are nevoie de răbdare.

”E foarte multă critică în acest oraș!. (…) Eu locuiesc la 100 de metri de ieșirea din oraș și pe plăcuța aia parcă scrie Barcelona sau Real. Toate lumea cere victorii, să-i batem pe toți. Nu, suntem o echipă în reconstrucție”, a tunat Pancu într-o intervenție pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și