Închide meniul

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Răzvan Lucescu. Motivul pentru care și-a luat bătaie în vestiar. "M-au băgat într-un coș"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2020, 10:45

Reclamă
Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Răzvan Lucescu. Motivul pentru care și-a luat bătaie în vestiar. "M-au băgat într-un coș"

Zuma Press / Yangyuanyong via Hepta

Răzvan Lucescu a obținut rezultate remarcabile în cariera de antrenor

Mircea Lucescu l-a luat cu el în vestiar în perioada în care era antrenor-jucător la Corvinul Hunedoara. Răzvan a și avut de suferit după ce a fost "spion" și i-a dat de gol pe fotbaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, amintiri din junioratul de la Hunedoara

"Mi-aduc aminte că, la Hunedoara, am plecat de la antrenamentul copiilor, aveam 12 ani, și am intrat într-o cofetărie să-mi caut o prăjitură. Mi s-au dus ochii în sus, la etaj, unde era o mansardă. Acolo erau jucătorii, cu berea…

M-am dus acasă și i-am zis lui tata: «Vezi că sunt acolo, era ora 4:00 și beau bere». Asta era într-o joi. Duminică, atunci când m-am dus în vestiar, m-au prins doi dintre ei și m-au băgat într-un coș și mi-au dat la pumni…. Că i-am trădat. Ha, ha, ha!", a declarat Răzvan Lucescu pentru GSP.

Fostul selecționer a anunțat că au fost multe momente în care a avut de suferit pentru că este fiul celui mai titrat antrenor român.

"Pentru mine, vestiarul a fost și e ceva important. Am crescut acolo, e a doua mea casă! Am intrat în el de la 3 ani. Marele dezavantaj a fost că toată lumea mi-a contestat și școala, și iubitele că-s cu mine din interes. Și prietenii la fel. Undeva lasă urme. Când m-am apucat antrenorat se spunea că primesc telefoane, scheme de la tata", a mai spus Răzvan.

Reclamă

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia, cu PAOK și a devenit și campion în Arabia Saudită cu Al Hilal.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și