Închide meniul

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Răzvan Lucescu. Motivul pentru care și-a luat bătaie în vestiar. "M-au băgat într-un coș"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2020, 10:45

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Răzvan Lucescu. Motivul pentru care și-a luat bătaie în vestiar. "M-au băgat într-un coș"

Zuma Press / Yangyuanyong via Hepta

Răzvan Lucescu a obținut rezultate remarcabile în cariera de antrenor

Mircea Lucescu l-a luat cu el în vestiar în perioada în care era antrenor-jucător la Corvinul Hunedoara. Răzvan a și avut de suferit după ce a fost "spion" și i-a dat de gol pe fotbaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, amintiri din junioratul de la Hunedoara

"Mi-aduc aminte că, la Hunedoara, am plecat de la antrenamentul copiilor, aveam 12 ani, și am intrat într-o cofetărie să-mi caut o prăjitură. Mi s-au dus ochii în sus, la etaj, unde era o mansardă. Acolo erau jucătorii, cu berea…

M-am dus acasă și i-am zis lui tata: «Vezi că sunt acolo, era ora 4:00 și beau bere». Asta era într-o joi. Duminică, atunci când m-am dus în vestiar, m-au prins doi dintre ei și m-au băgat într-un coș și mi-au dat la pumni…. Că i-am trădat. Ha, ha, ha!", a declarat Răzvan Lucescu pentru GSP.

Fostul selecționer a anunțat că au fost multe momente în care a avut de suferit pentru că este fiul celui mai titrat antrenor român.

"Pentru mine, vestiarul a fost și e ceva important. Am crescut acolo, e a doua mea casă! Am intrat în el de la 3 ani. Marele dezavantaj a fost că toată lumea mi-a contestat și școala, și iubitele că-s cu mine din interes. Și prietenii la fel. Undeva lasă urme. Când m-am apucat antrenorat se spunea că primesc telefoane, scheme de la tata", a mai spus Răzvan.

Reclamă

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia, cu PAOK și a devenit și campion în Arabia Saudită cu Al Hilal.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și