Închide meniul

Andreea Arsine are o poveste de viață uluitoare. Cum se antrenează pentru o nouă participare la Jocurile Olimpice

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2020, 9:18

Reclamă
Andreea Arsine are o poveste de viață uluitoare. Cum se antrenează pentru o nouă participare la Jocurile Olimpice

Profimediaimages

Andreea Arsine s-a clasat pe locul 45 la Jocurile Olimpice de la Rio

Multipla campioană națională a lucrat chiar și ca factor poștal în Botoșani și București. A revenit pe pista de alergare și a impresionat, totul culminând cu poziția a 45-a pe care s-a clasat în 2016, la JO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Arsine nu poate sta departe de sala de fitness

"Mă antrenez, m-am antrenat și în pandemie, deși nu a fost deloc o situație plăcută. A fost agonizant și sper să treacă perioada aceasta nefastă pentru toată lumea.
Da, obiectivul rămâne în picioare încă o ediție a Jocurilor Olimpice, dar nu cu prețul sănătății. Dacă pregătirea și condițiile vor fi favorabile, acesta este obiectivul cu un rezultat pe măsură.

Nu cred că se vor ține, în 2021, JO la Tokyo. Din păcate, este timpul mult prea scurt pentru a putea face cu toții baremul, însă având în vedere ce s-a întâmplat în acest an, nu mă mai miră nimic. Dacă e să iau în calcul și JO de la Rio unde multe au fost pe repede înainte, cine știe, poate ar fi posibil…", a declarat Andreea Arsine pentru Digi Sport.

Atleta din Botoșani este acum și antrenoare de fitness. Se poate spune că face minuni!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood of the day beacuse my enthusiasm is on air. Stay close just 3 days until it launches #mydiettype Change your #lifestyle by learning how to make your own mealtime with #mydiet modules which gives you the chance to lose weight between 6kg and 20kg in 40 days and #mydetox wich helps you to detox your body in a healthy way. Suitable for everyone; a sport routine it is recommended but is not mandatory. Also a lot of surprises are coming #healthylifestyle #heathychoices #loseweịght #weightloss #weightlossjourney #bodygoals #bodytransformation #follow
A post shared by Andreea Arsine (@andreeaarsineoficial) on

Reclamă

"Fiecare om are o poveste. Povestea unei cliente pe care am ajutat-o să slăbească 60 kg în opt luni și ambiția cu care și-a dorit să își depășească limitele mai ales că oamenii din jurul ei nu au încurajat-o și nu au crezut în ea. A dovedit că poate și că este un exemplu că voința omului este fantastică", a dezvăluit Andreea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și