Închide meniul

"Jucătorii sunt speriaţi, au plecat de acasă". Situaţie îngrijorătoare la Astra. Cazul inexplicabil de la Giurgiu

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2020, 18:44

Reclamă
"Jucătorii sunt speriaţi, au plecat de acasă". Situaţie îngrijorătoare la Astra. Cazul inexplicabil de la Giurgiu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Dima, testat din nou pozitiv cu coronavirus

Constantin Dima este unul dintre ei. În luna august a fost pus într-o situaţie de neînţeles. A primit rezultatele: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv! Acum a fost testat din nou pozitiv, chiar dacă s-ar fi descoperit că avea anticorpi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semne de întrebare în privinţa rezultatelor testelor pentru Covid-19 făcute de Astra

Bogdan Mara nu îşi explică ce se întâmpla la Astra. Directorul sportiv al giurgiuvenilor a dezvăluit că jucătorii sunt speriaţi şi că au intrat în izolare în camerele de hotel.

"Noi am discutat cu LPF, am luat adresa de la DSP şi trebuie să înţelegeţi că nu orice clinică îţi face 40 de teste deodată. Majoritatea testelor s-au făcut astăzi la Ploieşti. Aşteptăm în cursul acestei seri rezultatele. La echipa a doua sunt 12 pozitivi, nu avem 13 jucători valizi. Nu aveam nici portari pe care să îi trimitem în teren. LPF a hotărât că nu se poate juca, Covid-ul ăsta ne omoară pe toţi.

Dacă toate testele pe care le-am făcut din nou sunt negative, atunci cine face aceste testări îşi bate joc de oameni. Nu ştiu ce au mai făcut cei de la CFR Cluj cu acea clinică, când au fost 12 jucători testaţi pozitiv şi nu avea coronavirus.

Toţi jucătorii noştri sunt speriaţi, au plecat de acasă ca să nu stea alături de familie. Unii au plecat de acasă, şi-au luat cameră la hotel, au copii mici acasă. Asta nu e joacă! Niciun jucător nu este internat. Cei din conducere mi-au spus că nu au simptome.

Reclamă

Cel mai ciudat e la Dima, care a avut Covid, a făcut testul pentru anticorpi și i-a ieșit că are anticorpi. Acum a ieșit din nou pozitiv! Poate fi un test contaminat, de-aia am preferat să schimbăm clinica", a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.

Meciul dintre Dinamo şi Astra a fost amânat şi se va disputa pe 14 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și