Închide meniul

"Jucătorii sunt speriaţi, au plecat de acasă". Situaţie îngrijorătoare la Astra. Cazul inexplicabil de la Giurgiu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2020, 18:44

"Jucătorii sunt speriaţi, au plecat de acasă". Situaţie îngrijorătoare la Astra. Cazul inexplicabil de la Giurgiu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Dima, testat din nou pozitiv cu coronavirus

Constantin Dima este unul dintre ei. În luna august a fost pus într-o situaţie de neînţeles. A primit rezultatele: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv! Acum a fost testat din nou pozitiv, chiar dacă s-ar fi descoperit că avea anticorpi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semne de întrebare în privinţa rezultatelor testelor pentru Covid-19 făcute de Astra

Bogdan Mara nu îşi explică ce se întâmpla la Astra. Directorul sportiv al giurgiuvenilor a dezvăluit că jucătorii sunt speriaţi şi că au intrat în izolare în camerele de hotel.

"Noi am discutat cu LPF, am luat adresa de la DSP şi trebuie să înţelegeţi că nu orice clinică îţi face 40 de teste deodată. Majoritatea testelor s-au făcut astăzi la Ploieşti. Aşteptăm în cursul acestei seri rezultatele. La echipa a doua sunt 12 pozitivi, nu avem 13 jucători valizi. Nu aveam nici portari pe care să îi trimitem în teren. LPF a hotărât că nu se poate juca, Covid-ul ăsta ne omoară pe toţi.

Dacă toate testele pe care le-am făcut din nou sunt negative, atunci cine face aceste testări îşi bate joc de oameni. Nu ştiu ce au mai făcut cei de la CFR Cluj cu acea clinică, când au fost 12 jucători testaţi pozitiv şi nu avea coronavirus.

Toţi jucătorii noştri sunt speriaţi, au plecat de acasă ca să nu stea alături de familie. Unii au plecat de acasă, şi-au luat cameră la hotel, au copii mici acasă. Asta nu e joacă! Niciun jucător nu este internat. Cei din conducere mi-au spus că nu au simptome.

Reclamă

Cel mai ciudat e la Dima, care a avut Covid, a făcut testul pentru anticorpi și i-a ieșit că are anticorpi. Acum a ieșit din nou pozitiv! Poate fi un test contaminat, de-aia am preferat să schimbăm clinica", a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.

Meciul dintre Dinamo şi Astra a fost amânat şi se va disputa pe 14 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și