Închide meniul

Robert Lewandowski și-a băgat în arest fostul impresar! Cu ce sumă a fost șantajată vedeta lui Bayern

Gal Dorin Publicat: 28 octombrie 2020, 6:35

Reclamă
Robert Lewandowski și-a băgat în arest fostul impresar! Cu ce sumă a fost șantajată vedeta lui Bayern

DPA Images / Sven Hoppe via Hepta

Robert Lewandowski în timpul unei sesiuni de antrenament

Cezary Kucharski a fost impresarul superstarului lui Bayern timp de zece ani, iar relațiile lor contractuale s-au încheiat în anul 2018. Totuși, se pare că acesta ar fi continuat să îl amenințe pe Lewandowski și să îi ceară bani. Biroul procuratorii din Varșovia a anunțat arestul său după ce l-ar fi amenințat pe căpitanul naționalei Poloniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna septembrie, a existat o poveste în presa germană potrivit căreia Kucharski voia să îl dea în judecată pe Lewandowski pentru neplata unei datorii.

Robert Lewandowski l-a reclat pe fostul său impresar la poliție

Conform presei din Polonia, cei doi au deținut o companie care gestiona toate contractele fotbalistului ajung la 32 de ani.

După încheierea legăturilor de afaceri comune, se pare că Cezary Kucharski ar fi continuat să îl amenințe pe Lewa, cerându-i 20 de milioane de euro, ca sumă ce reprezintă acțiunile sale din cadrul companiei.

Atacantul a mers la polliție, iar anchetatorii au percheziționat domiciliul și biroul impresarului. Kucharski a fost reținut și se află în arest. 

Reclamă

Purtătorul de cuvânt al lui Robert Lewandowski a declarat că toate afacerile fotbalistului sunt în perfectă ordine, cu toate taxele plătite și că nu există probleme în momentul de față din acest punct de vedere, raportează cei de la Thefirstnews.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și