Închide meniul

Robert Lewandowski și-a băgat în arest fostul impresar! Cu ce sumă a fost șantajată vedeta lui Bayern

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 octombrie 2020, 6:35

Robert Lewandowski și-a băgat în arest fostul impresar! Cu ce sumă a fost șantajată vedeta lui Bayern

DPA Images / Sven Hoppe via Hepta

Robert Lewandowski în timpul unei sesiuni de antrenament

Cezary Kucharski a fost impresarul superstarului lui Bayern timp de zece ani, iar relațiile lor contractuale s-au încheiat în anul 2018. Totuși, se pare că acesta ar fi continuat să îl amenințe pe Lewandowski și să îi ceară bani. Biroul procuratorii din Varșovia a anunțat arestul său după ce l-ar fi amenințat pe căpitanul naționalei Poloniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna septembrie, a existat o poveste în presa germană potrivit căreia Kucharski voia să îl dea în judecată pe Lewandowski pentru neplata unei datorii.

Robert Lewandowski l-a reclat pe fostul său impresar la poliție

Conform presei din Polonia, cei doi au deținut o companie care gestiona toate contractele fotbalistului ajung la 32 de ani.

După încheierea legăturilor de afaceri comune, se pare că Cezary Kucharski ar fi continuat să îl amenințe pe Lewa, cerându-i 20 de milioane de euro, ca sumă ce reprezintă acțiunile sale din cadrul companiei.

Atacantul a mers la polliție, iar anchetatorii au percheziționat domiciliul și biroul impresarului. Kucharski a fost reținut și se află în arest. 

Reclamă

Purtătorul de cuvânt al lui Robert Lewandowski a declarat că toate afacerile fotbalistului sunt în perfectă ordine, cu toate taxele plătite și că nu există probleme în momentul de față din acest punct de vedere, raportează cei de la Thefirstnews.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și