Închide meniul

”Nu mai vrea scandal, nu mai vrea circ!” Anamaria Prodan are răspunsul: De ce s-a retras Gigi Becali din viața publică

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 11:32

Reclamă
”Nu mai vrea scandal, nu mai vrea circ!” Anamaria Prodan are răspunsul: De ce s-a retras Gigi Becali din viața publică

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Anamaria Prodan: ”Se uită doar la meciurile de fotbal”

”Nu își mai dorește să apară, nu mai vrea să audă scandal, nu mai vrea circ. Nici nu se mai uită la televizor, se uită doar la meciurile de fotbal, atât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu îl mai interesează. Și eu am fost curioasă, l-am întrebat și am crezut că o să se întoarcă, dar nu, nici nu vrea să mai audă”, a declarat impresarul pentru ProX.

Gigi Becali, dispariție din viața publică în ultimele săptămâni

Patronul FCSB-ului a dispărut din viața publică în ultimele săptămâni. El a avut o singură apariție, la Curtea de Casație și Justiție, când a avut o acțiune în instanță.

Becali a vorbit atunci despre rezultatele slabe ale echipei naționale și i-a transmis finului Rădoi că ar trebui să plece de pe banca tehnică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și