Închide meniul

”Nu mai vrea scandal, nu mai vrea circ!” Anamaria Prodan are răspunsul: De ce s-a retras Gigi Becali din viața publică

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 11:32

Reclamă
”Nu mai vrea scandal, nu mai vrea circ!” Anamaria Prodan are răspunsul: De ce s-a retras Gigi Becali din viața publică

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Anamaria Prodan: ”Se uită doar la meciurile de fotbal”

”Nu își mai dorește să apară, nu mai vrea să audă scandal, nu mai vrea circ. Nici nu se mai uită la televizor, se uită doar la meciurile de fotbal, atât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu îl mai interesează. Și eu am fost curioasă, l-am întrebat și am crezut că o să se întoarcă, dar nu, nici nu vrea să mai audă”, a declarat impresarul pentru ProX.

Gigi Becali, dispariție din viața publică în ultimele săptămâni

Patronul FCSB-ului a dispărut din viața publică în ultimele săptămâni. El a avut o singură apariție, la Curtea de Casație și Justiție, când a avut o acțiune în instanță.

Becali a vorbit atunci despre rezultatele slabe ale echipei naționale și i-a transmis finului Rădoi că ar trebui să plece de pe banca tehnică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și