Închide meniul

Continuă problemele la Real Madrid? Zidane, contestat direct de Isco. ”Dacă trebuie să mă bage, o face în minutul 80”.

Gal Dorin Publicat: 26 octombrie 2020, 8:54

Reclamă
Continuă problemele la Real Madrid? Zidane, contestat direct de Isco. ”Dacă trebuie să mă bage, o face în minutul 80”.

profimediaimages

Isco, înainte de un meci al lui Real Madrid

Înainte de startul meciului câștigat de madrileni, mai multe dintre rezervele lui Zidane au fost filmate discutând pe banca de rezerve. Isco s-a evidențiat ca fiind un critic direct al deciziilor antrenorului echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isco: ”Dacă mă bagă în teren, o face în minutul 80!”

Mijlocașul spaniol a fost văzut de o televiziune spaniolă în timp ce vorbea cu Luka Modric, Jovic, Militao și Marcelo: ”Dacă trebuie să mă schimbe, mă schimbă în minutul 50 sau 60 al jocului. Uneori la pauză. Dacă trebuie să mă bage în teren, mă bagă în minutul 80”, ar fi fost cuvintele lui Isco, raportează spaniolii de la As.

Marcelo a început să râdă auzind vorbele colegului său, în timp ce Modric doar a zâmbit. Din filmare, se pare că Jovic nu ar fi participat la conversatie, iar Lucas Vazquez și Militao doar ascultau ceea ce se vorbea.

Isco, problemele în a prinde echipa la Real Madrid

Real Madrid a jucat șapte jocuri oficiale până acum în acest sezon. Isco a fost convocat doar la șase dintre acestea și a jucat în patru dintre ele. Este adevărat că, în primul joc al sezonului, a fost indisponibil din cauza unei accidentări.

A fost titular în două meciuri, cu Cadiz și cu Valladolid. În înfrângerea cu Cadiz, a fost schimbat la pauză, iar în meciul cu Valladolid a ieșit în minutul 57.

Reclamă

În cele două jocuri în care a venit de pe bancă, el a intrat în minutele 89 și 46.

Mai mult, Isco nu a jucat deloc în El Clasico.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și