Închide meniul

Adama Traore a dezvăluit adevăratul motiv pentru care se unge cu ulei de bebeluș înaintea meciurilor. "A fost o idee genială!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2020, 8:53

Reclamă
Adama Traore a dezvăluit adevăratul motiv pentru care se unge cu ulei de bebeluș înaintea meciurilor. "A fost o idee genială!"

Profimediaimages

Adama Traore, ajutat de uleiul de bebeluș

Jucătorul format la academia Barcelonei a vorbit despre tactica gândită de staff-ul tehnic, care s-a dovedit a fi decisivă. Pentru a nu putea fi prins de adversari, Traore se unge cu ulei de bebeluș înaintea tuturor partidelor din Premier League sau cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adama Traore, tactică genială pentru a scăpa de adversari

"Staff-ul de aici a avut o idee genială știind că am probleme cu umărul. Adversarii mă apucau de braț pentru ca eu să nu mă mișc. Mă trăgeau mereu de umăr. Așa s-a ajuns la varianta de a mă unge cu ulei. Le-a fost imposibil să mă prindă, mai ales la cum mă mișc eu.

În primul meci a fost amuzant, deoarece mulți mă apucau de braț și nu mă puteau ține. Se întrebau: 'ce s-a întâmplat?'. Eu le-am tot spus că nu știu. Acum toată lumea cunoaște acest fapt, dar nu contează. Este important pentru mine, acum trebuie să folosească altă tactică pentru a mă ține", a dezvăluit Adama Traore pentru Daily Mail.

Patru goluri a înscris vârful spaniol în ultima ediție din Premier Leagus. Încă nu a reușit să marcheze în noul sezon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și