Închide meniul

"Nu vreau să dau acum nume". Paul Anton știe de ce Dinamo nu mai bate pe nimeni. "Trebuie să dăm dovadă de bărbăție!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2020, 6:35

"Nu vreau să dau acum nume". Paul Anton știe de ce Dinamo nu mai bate pe nimeni. "Trebuie să dăm dovadă de bărbăție!"

SportPictures / Sport Picture via Hepta

Dinamo are patru înfrângeri la rând în Liga 1

Paul Anton e cu moralul la pământ după un nou eșec al alb-roșiilor în Liga 1. Mijlocașul "câinilor" s-a ferit să își atace coechipierii, dar a taxat gafele din apărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton, prima reacție după Sepsi-Dinamo 2-0

"Este un moment greu, dificil. Trebuie să dăm dovadă de bărbăție, de curaj. Într-adevar, e un club greu, cu o istorie bogată, cu foarte mulți fotbaliști care au făcut cinste României. Cred că, în vestiar, băieții înțeleg ce înseamnă acest club, dar nu asta asta e problema. Problema e că, în teren, facem greșeli și oferim niște cadouri. Interpretăm niște situații de joc foarte prost.

Ne cerem scuze. Trebuie să dăm dovadă de curaj, de bărbăție. Totul depinde numai de noi, dar atât timp cât repetăm aceleași greșeli…e destul de dificil. Nu vreau să dau acum nume, suntem toți. Toți câștigăm și toți pierdem, de la primul până la ultimul", a declarat Paul Anton.

Dinamo a ajuns la patru înfrângeri la rând, iar postul lui Cosmin Contra se clatină din ce în ce mai mult. Antrenorul grupării din Ștefan cel Mare a transmis că se teme că ar putea fi demis.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și