Închide meniul

Cosmin Olăroiu s-a calificat în semifinalele Cupei Chinei cu Jiangsu

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 octombrie 2020, 14:54 / Actualizat: 9 februarie 2023, 21:22

Cosmin Olăroiu s-a calificat în semifinalele Cupei Chinei cu Jiangsu

profimediaimages

Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu este pe cai mari în China după ce echipa sa, Jiangsu Suning, a reușit calificarea în semifinalele Superligii chineze după o victorie cu 1-0 în fața celor de la Chongqinq Lifan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o remiză 1-1 în tur, băieții pregătiți de Olăroiu s-au calificat în careul de ași al competiției printr-un gol înscris de croatul Ivan Santini în minutul opt. Santini a fost servit de Eder, fostul jucător al celor de la Inter.

Cosmin Olăroiu, aproape de un trofeu în China

Semifinalele se vor disputa tot în dublă manșă, iar Jiangsu Suning va trebui să dea piept cu formația Shanghai SIPG, echipă cu jucători precum Hulk, Oscar și Marko Arnautovic.

Cosmin Olăroiu are nevoie de o victorie pentru a repara performanțele din sezoanele trecute, atunci când a încheiat campionatul pe locurile cinci și patru.

Cealaltă jumătate de tablou este disputată între formațiile Beijing Guoan și Guangzhou Evergrande.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și