Închide meniul

Cosmin Olăroiu s-a calificat în semifinalele Cupei Chinei cu Jiangsu

Gal Dorin Publicat: 24 octombrie 2020, 14:54 / Actualizat: 9 februarie 2023, 21:22

Cosmin Olăroiu s-a calificat în semifinalele Cupei Chinei cu Jiangsu

profimediaimages

Cosmin Olăroiu

  • Cosmin Olăroiu o pregătește pe Jiangsu Suning
  • Formația chineză s-a calificat în semifinalele Cupei

Cosmin Olăroiu este pe cai mari în China după ce echipa sa, Jiangsu Suning, a reușit calificarea în semifinalele Superligii chineze după o victorie cu 1-0 în fața celor de la Chongqinq Lifan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o remiză 1-1 în tur, băieții pregătiți de Olăroiu s-au calificat în careul de ași al competiției printr-un gol înscris de croatul Ivan Santini în minutul opt. Santini a fost servit de Eder, fostul jucător al celor de la Inter.

Cosmin Olăroiu, aproape de un trofeu în China

Semifinalele se vor disputa tot în dublă manșă, iar Jiangsu Suning va trebui să dea piept cu formația Shanghai SIPG, echipă cu jucători precum Hulk, Oscar și Marko Arnautovic.

Reclamă

Cosmin Olăroiu are nevoie de o victorie pentru a repara performanțele din sezoanele trecute, atunci când a încheiat campionatul pe locurile cinci și patru.

Cealaltă jumătate de tablou este disputată între formațiile Beijing Guoan și Guangzhou Evergrande.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Olăroiu
Fotbal • 20 sept., 8:39
Cosmin Olăroiu, aproape de un nou tun financiar! Echipa din Zona Golfului care i-a pus o super ofertă pe masă
Cosmin Olăroiu
Fotbal • 26 iul., 9:44
Cosmin Olăroiu are banii blocați în China: „Nu s-au plătit taxele!” Anunț categoric despre revenirea în România
Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China
Fotbal extern • 17 mai, 17:38
Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China! „FIFA nici măcar nu e interesată!” Dezvăluiri uluitoare despre situația de la Jiangsu: „Am angajat un bucătar şi ne-am plătit singuri mâncarea”
eugen nae
Fotbal extern • 1 apr., 13:17
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cosmin Olăroiu și staff-ul său, luați prin surprindere de desființarea echipei! Jiangsu Suning a luat titlul în China, deși conducerea se aștepta să retrogradeze
Cosmin Olăroiu
Fotbal • 24 mart., 18:56
Cosmin Olăroiu a rupt tăcerea după desființarea lui Jiangsu: "E cu adevărat halucinant!" Cere dreptate pentru echipa unde a scris istorie