Închide meniul

”Să vă spun realitatea!” Ciprian Marica, adevărul despre relația dintre el și spaniolii lui Dinamo. Ce crede despre plata salariilor

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 11:41 / Actualizat: 8 februarie 2023, 15:05

Reclamă
”Să vă spun realitatea!” Ciprian Marica, adevărul despre relația dintre el și spaniolii lui Dinamo. Ce crede despre plata salariilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica

Ciprian Marica, fostul fotbalist și actualmente finanțator al echipei Farul Constanța, a dezvăluit pentru prima dată care este relația pe care o are cu noii conducători de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica a dezmințit zvonurile conform cărora patronii spanioli i-au cerut bani împrumut și a explicat care este de fapt contextul.

”Să vă spun realitatea, sunt implicat în mod direct, cei de la Dinamo au discutat cu mine despre birouri, vor să se mute în Ștefan cel Mare, mă întrebau de o locație pe care eu o dețin pentru viitorul lor sediu.

Mai departe, până la împrumuturi financiare e cale lungă, m-a deranjat ce a apărut în presă, nu mi-au cerut bani împrumut, am discutat despre ce trebuie să plătească in caz că vor să închirieze birourile, cât și despre magazinul oficial al clubului.

În afară de lucruri de amenajare și doleanțele pe care le au, nu am discutat altceva”, a explicat fostul atacant al naționalei la Pro X.

Reclamă

Ciprian Marica, temător: ”Sper să nu se ajungă la faliment”

Dinamo a devenit aproape un alt club de când a intrat în era spaniolă, iar acest lucru a cauzat multe păreri din partea oamenilor de fotbal în România.

„Ce pot să spun este că într-adevăr, deocamdată această amânare a ajuns undeva la limită să spun așa. Eu cred că cei din Spania nu au venit aici doar așa pentru câteva săptămâni sau luni de zile”, a declarat Marica.

”Vor aduce la zi salariile, nimeni nu are răbdare și toți vor să vadă infuzia de capital, să vadă transferuri. Au venit 14-15 oameni noi în conducere, oameni care au casă și familie, dar au venit aici în România.

Reclamă 4 / 0/3

Nu au angrenat atâția străini că să nu vină cu un proiect serios, nu știu de ce întârzie această infuzie de capital, dar îmi doresc din suflet să se rezolve cât mai repede că să nu se ajungă la un faliment”, a precizat președintele Farului Constanța.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și