Închide meniul

”Să vă spun realitatea!” Ciprian Marica, adevărul despre relația dintre el și spaniolii lui Dinamo. Ce crede despre plata salariilor

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 11:41 / Actualizat: 8 februarie 2023, 15:05

”Să vă spun realitatea!” Ciprian Marica, adevărul despre relația dintre el și spaniolii lui Dinamo. Ce crede despre plata salariilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica

Ciprian Marica, fostul fotbalist și actualmente finanțator al echipei Farul Constanța, a dezvăluit pentru prima dată care este relația pe care o are cu noii conducători de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica a dezmințit zvonurile conform cărora patronii spanioli i-au cerut bani împrumut și a explicat care este de fapt contextul.

”Să vă spun realitatea, sunt implicat în mod direct, cei de la Dinamo au discutat cu mine despre birouri, vor să se mute în Ștefan cel Mare, mă întrebau de o locație pe care eu o dețin pentru viitorul lor sediu.

Mai departe, până la împrumuturi financiare e cale lungă, m-a deranjat ce a apărut în presă, nu mi-au cerut bani împrumut, am discutat despre ce trebuie să plătească in caz că vor să închirieze birourile, cât și despre magazinul oficial al clubului.

În afară de lucruri de amenajare și doleanțele pe care le au, nu am discutat altceva”, a explicat fostul atacant al naționalei la Pro X.

Reclamă

Ciprian Marica, temător: ”Sper să nu se ajungă la faliment”

Dinamo a devenit aproape un alt club de când a intrat în era spaniolă, iar acest lucru a cauzat multe păreri din partea oamenilor de fotbal în România.

„Ce pot să spun este că într-adevăr, deocamdată această amânare a ajuns undeva la limită să spun așa. Eu cred că cei din Spania nu au venit aici doar așa pentru câteva săptămâni sau luni de zile”, a declarat Marica.

”Vor aduce la zi salariile, nimeni nu are răbdare și toți vor să vadă infuzia de capital, să vadă transferuri. Au venit 14-15 oameni noi în conducere, oameni care au casă și familie, dar au venit aici în România.

Reclamă 4 / 0/3

Nu au angrenat atâția străini că să nu vină cu un proiect serios, nu știu de ce întârzie această infuzie de capital, dar îmi doresc din suflet să se rezolve cât mai repede că să nu se ajungă la un faliment”, a precizat președintele Farului Constanța.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și