Închide meniul

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum a intrat pe Ghencea și îi ”amenință” pe ultrașii din Peluza Sud: ”Data viitoare merg cu 20.000 de fani”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 6:35

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum a intrat pe Ghencea și îi ”amenință” pe ultrașii din Peluza Sud: ”Data viitoare merg cu 20.000 de fani”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gheorghe Mustață

Omul din spatele peluzei FCSB s-a pozat și s-a filmat pe noua versiune a ”Templului Fotbalului Românesc” și a transmis un avertisment clar pentru contestatarii din tabăra CSA: Data viitoare va veni cu alți 20.000 de suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață: ”Acolo este casa mea”

”M-am simțit grozav acasă, pentru că acolo este casa mea și a galeriei mele, cum altfel să spun locului unde am dat zăpada cu Villarreal și am stat în ploaie cu Valencia, ori atâtor povești minunate?! 

Acolo e casa mea și fiți siguri că data viitoare voi merge alături de câteva mii, vreo 20 de mii de suporteri, la fiecare meci. Sunt primul lider de galerie care a intrat acolo, am intrat în istorie. Acolo e casa noastră. E stadionul tuturor. Ei nu au dat niciun leu pentru construirea stadionului, atunci?”, a tunat Gheorghe Mustață.

Gheorghe Mustață a explicat cum a intrat pe stadion

”Totul a fost foarte, foarte simplu. Să știe toată lumea. Când am plecat în Germania am trecut pe lângă stadion și pe loc m-am gândit să intru în el. Ei bine, am intrat ca în orice clădire fără pază. 

Am intrat ca un simplu cetățean, pentru că oricine are dreptul să intre acolo. Am intrat pe poartă, am intrat în stadion și chiar era cineva acolo căruia i-am cerut să-mi facă și poze. Ei bine, mi-a făcut, am mai făcut eu câteva filmulețe și am plecat. Asta a fost tot. Am auzit că aș fi dat o bere cuiva la poartă.

Reclamă

Minciuni! Am intrat fără să mă întrebe cineva, ceva. Dacă tot sunt ei atât de corecți, de ce nu răspund adresei noastre prin care am cerut să ne spună negru pe alb cum s-au făcut trecerile de la CSA la Păunescu și apoi către Gigi și toată istoria în acte”, a explicat liderul galeriei FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și