Închide meniul

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum a intrat pe Ghencea și îi ”amenință” pe ultrașii din Peluza Sud: ”Data viitoare merg cu 20.000 de fani”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 octombrie 2020, 6:35

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum a intrat pe Ghencea și îi ”amenință” pe ultrașii din Peluza Sud: ”Data viitoare merg cu 20.000 de fani”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gheorghe Mustață

Omul din spatele peluzei FCSB s-a pozat și s-a filmat pe noua versiune a ”Templului Fotbalului Românesc” și a transmis un avertisment clar pentru contestatarii din tabăra CSA: Data viitoare va veni cu alți 20.000 de suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață: ”Acolo este casa mea”

”M-am simțit grozav acasă, pentru că acolo este casa mea și a galeriei mele, cum altfel să spun locului unde am dat zăpada cu Villarreal și am stat în ploaie cu Valencia, ori atâtor povești minunate?! 

Acolo e casa mea și fiți siguri că data viitoare voi merge alături de câteva mii, vreo 20 de mii de suporteri, la fiecare meci. Sunt primul lider de galerie care a intrat acolo, am intrat în istorie. Acolo e casa noastră. E stadionul tuturor. Ei nu au dat niciun leu pentru construirea stadionului, atunci?”, a tunat Gheorghe Mustață.

Gheorghe Mustață a explicat cum a intrat pe stadion

”Totul a fost foarte, foarte simplu. Să știe toată lumea. Când am plecat în Germania am trecut pe lângă stadion și pe loc m-am gândit să intru în el. Ei bine, am intrat ca în orice clădire fără pază. 

Am intrat ca un simplu cetățean, pentru că oricine are dreptul să intre acolo. Am intrat pe poartă, am intrat în stadion și chiar era cineva acolo căruia i-am cerut să-mi facă și poze. Ei bine, mi-a făcut, am mai făcut eu câteva filmulețe și am plecat. Asta a fost tot. Am auzit că aș fi dat o bere cuiva la poartă.

Reclamă

Minciuni! Am intrat fără să mă întrebe cineva, ceva. Dacă tot sunt ei atât de corecți, de ce nu răspund adresei noastre prin care am cerut să ne spună negru pe alb cum s-au făcut trecerile de la CSA la Păunescu și apoi către Gigi și toată istoria în acte”, a explicat liderul galeriei FCSB.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și