Închide meniul

Dan Petrescu a primit amenințări înaintea meciului cu CSKA. Bulgarii visează cu ochii deschiși. "Vrem să înscriem două goluri în primele două minute!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2020, 13:59

Dan Petrescu a primit amenințări înaintea meciului cu CSKA. Bulgarii visează cu ochii deschiși. "Vrem să înscriem două goluri în primele două minute!"

Dan Petrescu

ImagineChina via Hepta

Antrenorul bulgarilor a anunțat că îi va face viață grea lui Dan Petrescu. Stamen Belchev este convins că jucătorii săi pot repeta performanța obținută în play-off-ul competiției, când au eliminat-o pe FC Basel, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarii de la CSKA Sofia pun presiune pe CFR Cluj

"CSKA va încerca să își facă propriul joc, adică să aibă o posesie bună a mingii. CFR Cluj este o echipă extrem de agresivă. Noi ne dorim să înscriem două goluri în primele două minute, chiar dacă nu este ușor. 

Nu vom accepta să ne apărăm în propria jumătate de teren. Vom încerca să punem presiune pe adversari. Trebuie să evoluăm cu încredere, să arătăm perseverență și să jucăm așa cum am făcut-o în meciurile cu BATE și Basel", a declarat Stamen Belchev, citat de bulgarii de la Sportal.

CFR Cluj este neînvinsă în ultimele opt meciuri din toate competițiile. În cinci dintre acestea nu a primit gol.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și