Închide meniul

”Va fi vai de soarta lor!” Gheorghe Mustață și suporterii nu mai acceptă ca FCSB să rateze campionatul. Ce a spus despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf

Gal Dorin Publicat: 20 octombrie 2020, 10:35

Reclamă
”Va fi vai de soarta lor!” Gheorghe Mustață și suporterii nu mai acceptă ca FCSB să rateze campionatul. Ce a spus despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gheorghe Mustață

”Vom susține echipa, dar dacă nici acum nu luăm campionatul, fiecare să plece pe drumul lui. Sub nicio formă nu mai acceptăm ratarea titlului. Toți suporterii cer titlul, iar în nume personal spun atât: dacă nu vor lua campionatul e vai de soarta lor!”, a tunat Gheorghe Mustață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață, nerăbdător să îl vadă pe Reghecampf înapoi la FCSB

Mustață a salutat plecarea lui Reghecampf și a declarat să este nerăbdător să îl vadă înapoi pe banca FCSB-ului.

”Mi-aș dori din toată inima să revină Reghe! Simt chiar că se văd deja mâinile lui. Țîn permanent legătură cu Laurențiu. Vă reamintesc, este președinte al Asociației „Salvați Steaua”. 

Trebuie să avem răbdare să ajungă mai întâi acasă. Primul său obiectiv, dacă vrea să lucreze din nou în România, este să revină la FCSB. În România nu merge la alt club. Dacă se întâmplă altceva, știe că mă duc peste el acasă”, a răs Gheorghe Mustață într-un interviu pentru Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață, ezitant în legătură cu Mihai Stoica

Șeful galeriei bucureștene a părut destul de rece atunci când a fost întrebat despre revenirea lui Mihai Stoica în postura de manager general al FCSB.

Reclamă

”Întoarcea lui MM e bună, ok, dar fiecare este cu treaba lui. Avem o voce, este adevărat, dar ea este subțire. Atât timp cât realizatorii emisiunilor TV ne atacă atât de dur… Când îl pune la punct pe Naum, spre exemplu, atunci va fi o voce. În plus, simțim că e nevoie de o mai bună comunicare cu suporterii. Noi nu suntem băgați în seamă.

Să apere clubul, dar să fie mai comunicativ. Doar cu un mesaj pe Facebook este mai greu. Acum, echipa merge bine și e și meritul lui. Treaba lor, inclusiv a lui MM, este să meargă echipa. Dacă merge prost, toți să-și asume, oricare ar fi ei”, a precizat Gheorghe Mustață.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și