Închide meniul

”Va fi vai de soarta lor!” Gheorghe Mustață și suporterii nu mai acceptă ca FCSB să rateze campionatul. Ce a spus despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 octombrie 2020, 10:35

”Va fi vai de soarta lor!” Gheorghe Mustață și suporterii nu mai acceptă ca FCSB să rateze campionatul. Ce a spus despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gheorghe Mustață

”Vom susține echipa, dar dacă nici acum nu luăm campionatul, fiecare să plece pe drumul lui. Sub nicio formă nu mai acceptăm ratarea titlului. Toți suporterii cer titlul, iar în nume personal spun atât: dacă nu vor lua campionatul e vai de soarta lor!”, a tunat Gheorghe Mustață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață, nerăbdător să îl vadă pe Reghecampf înapoi la FCSB

Mustață a salutat plecarea lui Reghecampf și a declarat să este nerăbdător să îl vadă înapoi pe banca FCSB-ului.

”Mi-aș dori din toată inima să revină Reghe! Simt chiar că se văd deja mâinile lui. Țîn permanent legătură cu Laurențiu. Vă reamintesc, este președinte al Asociației „Salvați Steaua”. 

Trebuie să avem răbdare să ajungă mai întâi acasă. Primul său obiectiv, dacă vrea să lucreze din nou în România, este să revină la FCSB. În România nu merge la alt club. Dacă se întâmplă altceva, știe că mă duc peste el acasă”, a răs Gheorghe Mustață într-un interviu pentru Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață, ezitant în legătură cu Mihai Stoica

Șeful galeriei bucureștene a părut destul de rece atunci când a fost întrebat despre revenirea lui Mihai Stoica în postura de manager general al FCSB.

Reclamă

”Întoarcea lui MM e bună, ok, dar fiecare este cu treaba lui. Avem o voce, este adevărat, dar ea este subțire. Atât timp cât realizatorii emisiunilor TV ne atacă atât de dur… Când îl pune la punct pe Naum, spre exemplu, atunci va fi o voce. În plus, simțim că e nevoie de o mai bună comunicare cu suporterii. Noi nu suntem băgați în seamă.

Să apere clubul, dar să fie mai comunicativ. Doar cu un mesaj pe Facebook este mai greu. Acum, echipa merge bine și e și meritul lui. Treaba lor, inclusiv a lui MM, este să meargă echipa. Dacă merge prost, toți să-și asume, oricare ar fi ei”, a precizat Gheorghe Mustață.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și