Închide meniul

VIDEO | Denis Alibec și-a primit "botezul" la Kayserispor. A pățit-o ca Luis Suarez la Atletico Madrid!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 octombrie 2020, 16:52

Reclamă
VIDEO | Denis Alibec și-a primit "botezul" la Kayserispor. A pățit-o ca Luis Suarez la Atletico Madrid!

Instagram Kayserispor

Denis Alibec a ajuns în Turcia

Internaționalul român și-a primit deja "botezul". Silviu Lung, Cristi Săpunaru și ceilalți fotbaliști ai echipei l-au luat "la palme" pe Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, primul antrenament la Kayserispor

Vârful de 29 de ani s-a amuzat, chiar dacă mulți dintre coechipieri nu au avut milă de el. Într-o situație similară a fost și Luis Suarez imediat după transferul la Atletico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takımımız, ilk antrenmanına çıkan Denis Alibec’e hoşgeldin dedi.
A post shared by Hes Kablo Kayserispor (@kayserisporfk) on

Denis Alibec era cu moralul la pământ după înfrângerea suferită de România cu Austria. 

"E dureros, asa este. Nu știu ce să mai zic… Cred că am avut o atitudine mult mai bună decât în celelalte două meciuri, dar n-am reușit să marcăm. N-am fost foarte inspirați. Am avut foarte multe șanse de a marca, dar nu am fost în stare. Am controlat jocul, trebuia să marcăm. Trebuia să fim mai atenți în atac și să marcăm. Putem să câștigăm cele două partide rămase, am demonstrat asta.

Reclamă

Atitudinea a fost mult mai bună, dar trebuie să mai lucrăm în față. Începusem foarte bine, și deodată au venit înfrângerile astea care ne-au dat înapoi. Am incercat, am luptat, dar atât s-a putut. Cu siguranță e greu să îți revii mental… Pierzi o calificare, e greu, dar nu e o scuză. E un grup foarte bun, ne înțelegem foarte bine cu toții, dar ne lipsește victoria. Trebuie să muncim foarte mult și cu siguranță vor veni și victoriile", a declarat Alibec la finalul meciului de la Ploiești.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și