Închide meniul

VIDEO | Denis Alibec și-a primit "botezul" la Kayserispor. A pățit-o ca Luis Suarez la Atletico Madrid!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 octombrie 2020, 16:52

VIDEO | Denis Alibec și-a primit "botezul" la Kayserispor. A pățit-o ca Luis Suarez la Atletico Madrid!

Instagram Kayserispor

Denis Alibec a ajuns în Turcia

Internaționalul român și-a primit deja "botezul". Silviu Lung, Cristi Săpunaru și ceilalți fotbaliști ai echipei l-au luat "la palme" pe Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, primul antrenament la Kayserispor

Vârful de 29 de ani s-a amuzat, chiar dacă mulți dintre coechipieri nu au avut milă de el. Într-o situație similară a fost și Luis Suarez imediat după transferul la Atletico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takımımız, ilk antrenmanına çıkan Denis Alibec’e hoşgeldin dedi.
A post shared by Hes Kablo Kayserispor (@kayserisporfk) on

Denis Alibec era cu moralul la pământ după înfrângerea suferită de România cu Austria. 

"E dureros, asa este. Nu știu ce să mai zic… Cred că am avut o atitudine mult mai bună decât în celelalte două meciuri, dar n-am reușit să marcăm. N-am fost foarte inspirați. Am avut foarte multe șanse de a marca, dar nu am fost în stare. Am controlat jocul, trebuia să marcăm. Trebuia să fim mai atenți în atac și să marcăm. Putem să câștigăm cele două partide rămase, am demonstrat asta.

Reclamă

Atitudinea a fost mult mai bună, dar trebuie să mai lucrăm în față. Începusem foarte bine, și deodată au venit înfrângerile astea care ne-au dat înapoi. Am incercat, am luptat, dar atât s-a putut. Cu siguranță e greu să îți revii mental… Pierzi o calificare, e greu, dar nu e o scuză. E un grup foarte bun, ne înțelegem foarte bine cu toții, dar ne lipsește victoria. Trebuie să muncim foarte mult și cu siguranță vor veni și victoriile", a declarat Alibec la finalul meciului de la Ploiești.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și