Închide meniul

”Mi-am numit fiul după el!” Ce spune fizioterapeutul Boliviei care aproape s-a luat la bătaie cu Lionel Messi

Gal Dorin Publicat: 16 octombrie 2020, 6:20

Reclamă
”Mi-am numit fiul după el!” Ce spune fizioterapeutul Boliviei care aproape s-a luat la bătaie cu Lionel Messi

profimediaimages

Leo Messi și Cesar Farias, antrenorul Boliviei

Deși cearta a fost începută de jucători la finalul meciului, ea s-a amplificat în momentul în care Lucas Nava, fizioterapeutul argentinian al naționalei Boliviei, i-a spus câteva cuvinte superstarului Barcelonei, care nu a reacționat prea bine:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce e în neregulă cu tine? De ce exagerezi atât de mult cu treaba asta? Nu trebuie să vii și să te bagi în fața mea”, i-ar fi spus Messi conform Marca.

Lucas Nava: ”Messi este cel mai bun din lume. Mi-am numit fiul după el”

La o zi după incident, fizioterapeutul a vrut să arate că totul a fost o neînțelegere și că îl respectă enorm pe idolul Argentinei.

”Am crescut urmărindu-l pe Mesi, este cel mai bun din lume. Îl admir atât de mult încât mi-am numit fiul 'Lionel' după el.

”Meciul se terminase și am văzut că începuse o ceartă. Am vrut doar să îi separ pe toți ca să evit orice eliminare. În acel moment, a fost o neînțelegere, dar lucrurile astea se întâmplă pe teren”, a explicat el într-un interviu pentru Radio Colonia.

Reclamă

Argentina lui Leo Messi are două victorii la rând după ce le-a învins pe Ecuador și Bolivia. Luna viitoare, vor mai încerca să adauge alte două atunci când joacă împotriva naționalelor din Paraguay și Peru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și