Închide meniul

”Mi-am numit fiul după el!” Ce spune fizioterapeutul Boliviei care aproape s-a luat la bătaie cu Lionel Messi

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 16 octombrie 2020, 6:20

”Mi-am numit fiul după el!” Ce spune fizioterapeutul Boliviei care aproape s-a luat la bătaie cu Lionel Messi

profimediaimages

Leo Messi și Cesar Farias, antrenorul Boliviei

Deși cearta a fost începută de jucători la finalul meciului, ea s-a amplificat în momentul în care Lucas Nava, fizioterapeutul argentinian al naționalei Boliviei, i-a spus câteva cuvinte superstarului Barcelonei, care nu a reacționat prea bine:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce e în neregulă cu tine? De ce exagerezi atât de mult cu treaba asta? Nu trebuie să vii și să te bagi în fața mea”, i-ar fi spus Messi conform Marca.

Lucas Nava: ”Messi este cel mai bun din lume. Mi-am numit fiul după el”

La o zi după incident, fizioterapeutul a vrut să arate că totul a fost o neînțelegere și că îl respectă enorm pe idolul Argentinei.

”Am crescut urmărindu-l pe Mesi, este cel mai bun din lume. Îl admir atât de mult încât mi-am numit fiul 'Lionel' după el.

”Meciul se terminase și am văzut că începuse o ceartă. Am vrut doar să îi separ pe toți ca să evit orice eliminare. În acel moment, a fost o neînțelegere, dar lucrurile astea se întâmplă pe teren”, a explicat el într-un interviu pentru Radio Colonia.

Reclamă

Argentina lui Leo Messi are două victorii la rând după ce le-a învins pe Ecuador și Bolivia. Luna viitoare, vor mai încerca să adauge alte două atunci când joacă împotriva naționalelor din Paraguay și Peru.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și