Închide meniul

Știrea momentului la FCSB! Revenirea iminentă a lui Florinel Coman. ”În maximum trei săptămâni va și juca”

Gal Dorin Publicat: 16 octombrie 2020, 5:18

Reclamă
Știrea momentului la FCSB! Revenirea iminentă a lui Florinel Coman. ”În maximum trei săptămâni va și juca”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman și Darius Olaru după un gol cu FC Botoșani

Chiar dacă, la început, managerul general Mihai Stoica declarase că „Mbappe” Coman va lipsi mult timp de pe teren, se pare că lucrurile nu stau atât de rău și că jucătorul este foarte aproape de o revenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, anunț de senzație referitor la Florinel Coman

Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB, a avut o declarație surprinzătoare referitoare la revenirea lui Florinel.

”În două săptămâni va intra să se antreneze ca lumea și în maximum trei va și juca”, a precizat agentul FIFA pentru Telekom Sport.

Dacă lucrurile vor sta așa, Coman ar putea să fie în teren pentru meciul dintre FCSB și FC Botoșani din etapa a 10-a.

”Mbappe de România” i-a lipsit și selecționatei lui Mirel Rădoi în meciurile din această lună, unde naționala noastră a avut trei înfrângeri din trei posibile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și