Închide meniul

Veste extraordinară pentru Radu Drăgușin. Românul poate debuta pentru Juventus în Serie A. Nu îl va vedea la antrenamente pe Cristiano Ronaldo

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2020, 9:47

Reclamă
Veste extraordinară pentru Radu Drăgușin. Românul poate debuta pentru Juventus în Serie A. Nu îl va vedea la antrenamente pe Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Radu Drăgușin, la prima echipă a lui Juventus

Drăgușin tocmai a evoluat în tricoul naționalei României U21. A fost integralist în meciul cu Malta U21, câștigat de micii tricolori cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin poate debuta pentru Juventus în Serie A

"Acum Radu Dragușin e convocat echipa mare la meciul cu Crotone al celor de la Juventus din Serie A. M-a sunat în această dimineață să-mi spună ca e în lot. E o veste minunată.

O să ne dăm seama ce vrea Juventus de la el, după ce vom negocia cu ei prelungirea contractului. Cred că e acum la nivelul unei echipe de sub-top, gen Borussia Dortmund sau AC Milan.

Radu Dragușin n-ar refuza niciodată nationala. Ar juca și la Under 5. Dacă joci, inevitabil vin și banii. Asta conteaza acum: să joace!

Următorul contract al lui Radu Drăgușin va fi de 7-8 ori ca al lui Louis Munteanu, care are 7.000 de euro la Firenze. Mutu mi-a zis că e un fotbalist profesionist și că-i place cum se pregătește", a spus Florin Manea pentru Prosport.

Reclamă

Drăgușin s-a remarcat în tricoul echipei de tineret a lui Juventus în Youth League. Andrea Pirlo este nevoit să improvizeze în următorul meci din campionat. Cristiano Ronaldo și Weston McKennie au fost depistați cu coronavirus și sunt în izolare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și