Închide meniul

O întoarcem ca la Ploiești! Stadionul ”Ilie Oană”, avantajul tricolorilor în meciul cu Austria. Statisticile care ne dau speranțe!

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 octombrie 2020, 14:59

O întoarcem ca la Ploiești! Stadionul ”Ilie Oană”, avantajul tricolorilor în meciul cu Austria. Statisticile care ne dau speranțe!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi are statistica de partea lui

România, neînvinsă de jumătate de secol pe stadionul ”Ilie Oană”

Naționala de fotbal a României a jucat de 10 ori la Ploiești din 1966 și până în prezent, conform unei statistici a FRF. În această perioadă, tricolorii au reușit opt victorii și două remize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă adversarele au fost de obicei unele ușoare precum Moldova, Lituania, sau Malta, este totuși un teren bun pentru ai noștri. În plus, România a învins-o deja pe Austria, cu 3-2, acum o lună la Klagenfurt. 

Tot la Ploiești a obținut calificarea la Euro 2019 și naționala U21 a României. Acum doi ani, în octombrie 2018, tricolorii mici treceau cu 4-0 de Liechtenstein și încheiau pe primul loc preliminariile. În vara viitoare, ei au bucurat o țară întreagă ajungând până în semifinalele turneului final.

România – Austria, 21:45, LiveText pe AS.ro

România are nevoie de o partidă bună după ultimele două înfrângeri categorice cu Islanda și Norvegia, în urma cărora un val de critici s-a abătut asupra naționalei lui Rădoi.

De cealaltă parte, austriecii vin după două victorii la rând, cu Grecia și Irlanda de Nord. Ei sunt liderii grupei, cu șase puncte, la egalitate cu Norvegia. România se află pe locul 3, cu două puncte mai puțin.

Reclamă

Pentru acest meci, în afară de fotbaliștii deja absenți, selecționerul Mirel Rădoi i-a pierdut și pe Sergiu Hanca și Dragoș Grigore, ambii accidentați.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și