Închide meniul

"Dacă e un club mic, eu ies din fotbal!" Ce l-a făcut pe Gică Hagi să aibă o astfel de reacție virulentă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2020, 17:19

Reclamă
"Dacă e un club mic, eu ies din fotbal!" Ce l-a făcut pe Gică Hagi să aibă o astfel de reacție virulentă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gheorghe Hagi a răbufnit și le-a răspuns contestatarilor

"Regele" este convins că Ianis joacă la unul dintre cele mai importante cluburi din Europa. Rangers a câștigat 54 de titluri în campionatul Scoției și a jucat finala Cupei UEFA în 2008

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, elogii la adresa scoțienilor de la Rangers

"Dacă Rangers e un club mic eu ies din fotbal. E un club mare, cine joacă acolo e un jucător mare. Acolo nu poate să joace un jucător mic. Trebuie mai mult respect din partea românilor față de Rangers. Și Juventus a ajuns în liga a doua.

Rangers e un club atât de mare, cu atât de mari pretenții din punct de vedere al personalității. Dacă nu ești mare te apasă istoria, îți cade în cap", a declarat Gică Hagi pentru Digi Sport.

Gruparea din Glasgow a plătit aproximativ 3.5 milioane de euro pentru a-l aduce transfera pe Ianis Hagi. În acest sezon, românul a înscris un gol în 10 apariții.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și