Închide meniul

”Nu se poate vorbi despre așa ceva acum!” Ionuț Stroe, reacție vehementă în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus în România

Gal Dorin Publicat: 10 octombrie 2020, 14:08

Reclamă
”Nu se poate vorbi despre așa ceva acum!” Ionuț Stroe, reacție vehementă în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus în România

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Totuși, cu pandemia de coronavirus atingând noi maxime, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt aproape nule, iar oficialul a cerut fanilor ”răbdare, înțelegere și prudență”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe: ”Vedeți că situația devine tot mai grea!”

Ministrul a explicat să situația devine din ce în ce mai dramatică din punct de vedere al numărului de cazuri, astfel că fotbalul cu spectatori nu poate fi posibil în acest moment.

”Vedeți că situația devine tot mai grea și, din păcate, în România am ajuns să batem record după record în privința infectărilor cu noul coronavirus. Azi am avut peste 3.500 de cazuri, este îngrijorător. 

Le cer fanilor care așteaptă revenirea pe stadioane răbdare, înțelegere și prudență! Nu se poate vorbi de așa ceva acum. Criza este atât de mare și trebuie să o gestionăm cu mare atenție. Nu luăm în calcul întreruperea campionatului, dar vedeți că în Cehia s-a întâmplat și asta”, a declarat Ionuț Stroe într-o intervenție pentru ProSport.

Ionuț Stroe, reacție vehementă în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus în România

Oficialul guvernamental a oferit totuși și vești bune atunci când a declarat că suspendarea campionatului nu se ia în calcul în aceste momente.

Reclamă

Ca un contra-exemplu, campionatul din Cehia s-a întrerupt pentru două săptămâni. Chiar dacă sunt un stat cu doar 11 milioane de locuitori, cehii au înregistrat în jur de 346 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni.

În România s-au raportat astăzi peste 3.500 de cazuri noi de COVID-19, conform Mediafax.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și