Închide meniul

”Nu se poate vorbi despre așa ceva acum!” Ionuț Stroe, reacție vehementă în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus în România

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 10 octombrie 2020, 14:08

”Nu se poate vorbi despre așa ceva acum!” Ionuț Stroe, reacție vehementă în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus în România

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Totuși, cu pandemia de coronavirus atingând noi maxime, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt aproape nule, iar oficialul a cerut fanilor ”răbdare, înțelegere și prudență”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe: ”Vedeți că situația devine tot mai grea!”

Ministrul a explicat să situația devine din ce în ce mai dramatică din punct de vedere al numărului de cazuri, astfel că fotbalul cu spectatori nu poate fi posibil în acest moment.

”Vedeți că situația devine tot mai grea și, din păcate, în România am ajuns să batem record după record în privința infectărilor cu noul coronavirus. Azi am avut peste 3.500 de cazuri, este îngrijorător. 

Le cer fanilor care așteaptă revenirea pe stadioane răbdare, înțelegere și prudență! Nu se poate vorbi de așa ceva acum. Criza este atât de mare și trebuie să o gestionăm cu mare atenție. Nu luăm în calcul întreruperea campionatului, dar vedeți că în Cehia s-a întâmplat și asta”, a declarat Ionuț Stroe într-o intervenție pentru ProSport.

Ionuț Stroe, reacție vehementă în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus în România

Oficialul guvernamental a oferit totuși și vești bune atunci când a declarat că suspendarea campionatului nu se ia în calcul în aceste momente.

Reclamă

Ca un contra-exemplu, campionatul din Cehia s-a întrerupt pentru două săptămâni. Chiar dacă sunt un stat cu doar 11 milioane de locuitori, cehii au înregistrat în jur de 346 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni.

În România s-au raportat astăzi peste 3.500 de cazuri noi de COVID-19, conform Mediafax.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ionuț Stroe ar fi vrut ca România - Norvegia să se joace cu spectatori
  • Număr record de cazuri de COVID-19 în țară

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și