Închide meniul

”O asemenea șansă nu vom mai avea!” Anghel Iordănescu, dezamăgit de prestația României în Islanda. Ce a spus despre Camora

Gal Dorin Publicat: 9 octombrie 2020, 15:09

Reclamă
”O asemenea șansă nu vom mai avea!” Anghel Iordănescu, dezamăgit de prestația României în Islanda. Ce a spus despre Camora

profimediaimages

Anghel Iordănescu în timpul unui meci de la Euro 2016

"Nu am produs fotbal, am fost slabi. Islanda de aseara nu mai e Islanda de acum cativa ani. Este inexplicabil sa lasi un jucator ca si Sigurdsson sa faca ce vrea pe teren, sa nu-i acorzi atentie, libertatea cu care a fost tratat acest numar 8 pe la care au trecut multe mingi”, a declarat Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu: ”Rămân un susținător al lui Mirel Rădoi”

”Mi-e greu sa comentez pentru ca raman un sustinator al lui Mirel Radoi si un suporter al echipei nationale. Trebuie sa ne intoarcem la Nations League, dar o asemenea sansa ca cea de joi nu vom mai avea. 

Radoi trebuie sa analizeze mai bine adversarul dar si propria noastra echipa. Una e sa joci in Nations League si alta e sa joci intr-un baraj cu Islanda”, a explicat ”Tata Puiu”.

”Practic, jocul nostru a suferit foarte mult, nu am reusit sa ne punem in valoare calitatile noastre, sincer va spun am aliniat un "11" cu jucatori tehnici, mingicari, dar acesti mingicari n-au pus pericol. 

Am dat posibilitatea prin constructia noastra lenta ca jucatorii Islandei sa inchide toate spatiile, n-am reusit sa cream un dezechilibru. Desi am alcatuit o formatie surpriza, ofensiva, cu multi jucatori, e greu sa speri la calificare cand tragi un singur sut la poarta si acela dintr-un penalty”, a punctat acid fostul selecționer.

Reclamă

Anghel Iordănescu: ”Camora e vinovat la al doilea gol”

Anghel Iordănescu a vorbit și despre prestația lui Camora, jucătorul care a făcut istorie fiind primul fotbalist naturalizat care debutează la naționala României.

”Mirel a fost fost mai putin inspirat sau sa zic asa… s-a inspirat de la FCSB. Il apreciez pe Camora pentru performantele de la CFR. Linia de la CFR chiar a avut o prestatie modesta, din pacate, la fel ca intreaga echipa. 

Camora e vinovat la al doilea gol. Cu o victorie se uita ce s-a intamplat la meciul anterior, haideti sa sustinem echipa nationala la meciul cu Norvegia, doar suntem microbisti! Ne alimentam cu speranta in permanenta. In fotbal conteaza doar rezultatul, reconstructia la echipa nationala se face din mers", a încheiat Iordănescu într-o intervenție pentru DigiSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și