Închide meniul

Mirel Rădoi, trei mutări la pauză! Selecționerul a schimbat toată linia de atac

Gal Dorin Publicat: 8 octombrie 2020, 20:07

Reclamă
Mirel Rădoi, trei mutări la pauză! Selecționerul a schimbat toată linia de atac

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a luat decizii radicale după primele 45 de minute

Acest lucru l-a convins pe selecționerul Mirel Rădoi de nevoia pentru o schimbare a strategiei. El i-a scos din teren pe Deac, Alibec și Mitriță și i-a introdus pe Iancu, Pușcaș și Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, scoasă din joc în prima repriză a meciului cu Islanda

Tricolorii nu au avut deloc o partidă ușoară în prima repriză a meciului cu nordicii. Tacticile gândite de Mirel Rădoi au eșuat în fața poziționării impecabile a islandezilor, care nu au lăsat niciun spațiu pentru pasele jucătorilor români.

Sigurdsson, jucătorul de aproape 50 de milioane de euro al lui Everton, a profitat de erorile de poziționare ale fundașilor români și a înscris de două ori. 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:53

Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România! Eveniment uriaş, la Cluj, cu cei doi soţi celebri, alături de Halep şi Pavel!

12:47

Suedezul Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024

12:28

Marius Ştefănescu, primul interviu ca jucător al FCSB-ului: „Cea mai frumoasă şi iubită echipă”! Mesaj emoţionant pentru fani

12:13

Portarul Muntenegrului a murit la doar 26 de ani. Matija Sarkic apărase în urmă cu 10 zile în amicalul cu Belgia

12:03

Empoli a renunţat la Răzvan Marin! Ce se întâmplă cu mijlocaşul naţionalei, aflat cu România în Germania pentru EURO 2024

11:24

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho! Imagine fabuloasă

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și