Închide meniul

Mirel Rădoi, trei mutări la pauză! Selecționerul a schimbat toată linia de atac

Gal Dorin Publicat: 8 octombrie 2020, 20:07

Reclamă
Mirel Rădoi, trei mutări la pauză! Selecționerul a schimbat toată linia de atac

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a luat decizii radicale după primele 45 de minute

Acest lucru l-a convins pe selecționerul Mirel Rădoi de nevoia pentru o schimbare a strategiei. El i-a scos din teren pe Deac, Alibec și Mitriță și i-a introdus pe Iancu, Pușcaș și Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, scoasă din joc în prima repriză a meciului cu Islanda

Tricolorii nu au avut deloc o partidă ușoară în prima repriză a meciului cu nordicii. Tacticile gândite de Mirel Rădoi au eșuat în fața poziționării impecabile a islandezilor, care nu au lăsat niciun spațiu pentru pasele jucătorilor români.

Sigurdsson, jucătorul de aproape 50 de milioane de euro al lui Everton, a profitat de erorile de poziționare ale fundașilor români și a înscris de două ori. 

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
10:47

Elveția – Cehia (21:20) e finala Campionatului Mondial de hochei, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Finala Mică: Suedia – Canada (16:20)

10:39

LIVE VIDEOEtapa de Formula 2 de la Monaco e exclusiv în AntenaPLAY! Marea cursă are loc ACUM

10:32

VideoGică Hagi, emoţionat după meciul de adio al Generaţiei de Aur: „De vină sunt mămica și tăticu”

9:49

VIDEOGabriele Mini a câștigat cursa din Etapa de Formula 3 de la Monaco, care a fost exclusiv în AntenaPLAY!

9:32

„Vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate!” Gigi Becali are planuri uriașe cu FCSB în Liga Campionilor! Mesaj despre calificare

9:20

„Unul dintre cei mai mari!” Carlo Ancelotti, cuvinte uriașe după ultimul meci al lui Toni Kroos pe „Santiago Bernabeu”

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și