Închide meniul

”Problema lui e aici, la cap!” Ce crede Vasile Maftei despre plecarea lui Alibec în Turcia. Cum l-a impresionat atacantul pe fostul secund al Astrei

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 octombrie 2020, 8:42

”Problema lui e aici, la cap!” Ce crede Vasile Maftei despre plecarea lui Alibec în Turcia. Cum l-a impresionat atacantul pe fostul secund al Astrei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Alibec în finala Cupei României

”Telenovela” Alibec s-a întins pe întreaga perioadă de mercato, dar atacantul giurgiuvenilor a plecat în cele din urmă la Kayserispor în Turcia, chiar dacă a avut o ofertă și din Arabia Saudită, unde ar fi primit mai mulți bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Maftei: ” E ultimul tren pentru Denis”

”Important e că acum s-a liniștit. Cred că echipele sunt puțin mai agresive acolo în Turcia. Eu cred că el are calitatea să joace în orice campionat. Problema lui e aici, la cap. 

Din punctul meu de vedere, pentru Denis e ultimul tren. Deja are o vârstă, toată lumea e cu ochii pe el, știe ce fel de fotbalist e, că e răsfățat

Eu nu am avut nicio problemă cu el. Mie îmi place să fiu apropiat de jucători. De fiecare dată l-am ajutat cu orice sfat, cu orice problemă extra-sportivă. Se mai băga și la un tenis, l-am înscris la niște competiții, a mai jucat. Mai are timp” (n.r. să ajungă la nivelul lui Vasile Maftei), a spus râzând fostul căpitan al Rapidului.

Maftei a lăudat inteligența fotbalistică a lui Alibec și a explicat că atacantul ar avea de lucrat mai mult pe partea mentală a lucrurilor.

Reclamă

”El trebuie să fie liniștit și să fie concentrat la ceea ce are de făcut. E un dezavantaj acum, că nu s-a dus la Gaziantep, pentru că Șumudică e antrenorul care a știut să scoată ce-i mai bun din el. Dar cred că nici în partea cealaltă nu are de ce să nu reușească. El e foarte inteligent, să știți”, a explicat Vasile Maftei.

Denis Alibec, lăudat pentru evoluțiile la echipa națională

Cunoscut drept un fotbalist capricios, Denis Alibec a fost lăudat pentru efortul și determinarea pe care le-a arătat în meciurile României cu Irlanda de Nord și Austria.

Vasile Maftei a declarat că un comportament similar la echipa de club ar fi putut fi cheia către un succes încă și mai mare pentru Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

”Noi ne mirăm acum, dar e atitudinea corectă. Dacă el era așa la fiecare meci, ajungea într-un campionat mult mai puternic și ajungea să câștige mult mai mulți bani

El trebuie să se gândească că asta e atitudinea corectă și la echipa de club, nu numai la echipa națională. Dacă ar fi așa la fiecare meci, ar fi un jucător de top”, a declarat Maftei pentru ProSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și