Închide meniul

E oficial! Paul Anton a semnat cu Dinamo chiar înaintea Clasicului României! Ce a spus Cosmin Contra

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 19:31

E oficial! Paul Anton a semnat cu Dinamo chiar înaintea Clasicului României! Ce a spus Cosmin Contra

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Paul Anton după un gol pentru Dinamo

Acesta a efectuat deja vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă și a semnat un contract valabil pe doi ani, astfel că este gata să se alăture formației pregătite de Cosmin Contra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Guriță” îi așteaptă pe Paul Anton și pe francezul Gueye la echipă, dar le-a transmis un mesaj clar: ”Amândoi să se pună la punct fizic, tactic, tehnic”, a declarat Contra la conferința de presă.

Și fostul președinte din ”Ștefan cel Mare”, Florin Prunea, este încântat de noul sosit: 

”Transferul anului în România. Paul e un dinamovist admirabil și toată lumea îl așteaptă cu brațele deschise”, a spus fostul portar.

Reclamă

Cosmin Contra, furios pe jucători după înfrângerea cu UTA

Dinamo a pierdut cu UTA, pe teren propriu, iar Contra și-a certat jucătorii. Antrenorul a anunțat că va avea o discuție cu aceștia pentru că au tratat cu lejeritate meciul și s-au crezut învingători înainte de a intra pe teren.

”Este o palmă dată jucătorilor. Vom stabili anumite lucruri, pentru că nu putem să continuăm așa. Este și vina mea pentru că nu am ajuns la jucători, le-am spus să nu ne credem câștigători înaintea meciului. 

Jucătorii s-au relaxat, nu s-au românizat. Au crezut că intrăm pe teren și câștigăm cu tricoul pe noi”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și