Închide meniul

FRF, pierderi de 1,8 milioane de euro. Ce planuri are Răzvan Burleanu:”Cel mai amplu proiect de digitalizare din sportul românesc”

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 15:56

Reclamă
FRF, pierderi de 1,8 milioane de euro. Ce planuri are Răzvan Burleanu:”Cel mai amplu proiect de digitalizare din sportul românesc”

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Razvan Burleanu

Adunarea Generală s-a desfășurat astăzi chiar pe Arena Națională, fiind astfel în concordanță cu regulile impuse de pandemia de COVID-19. Chiar dacă accesul presei nu a fost permis, evenimentul a fost transmis live pe toate canalele de comunicare ale Federației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a anunțat pierderile cauzate de pandemie

Președintele Răzvan Burleanu a anunțat totalul pierderilor pe care Federația le-a înregistrat din cauza tuturor evenimentelor anulate sau modificate din cauza pandemiei de coronavirus: 1,8 milioane de euro.

”Un milion de euro din vânzarea de bilete, 400.000 de euro la Mogoșoaia și Buftea, 100.000 de euro charterele naționalei de tineret, care ar fi circulat altfel cu curse de linie, la clasa economic, plus costurile suplimentare cu testarea arbitrilor și delegaților", a precizat Burleanu.

FRF vrea bază de date cu toate cluburile din țară

Totuși, președintele a vorbit și despre un plan pentru implementarea unui amplu proiect de digitalizare care, odată completat, ar cuprinde absolut toate cluburile de fotbal din țară.

”Până la finalul acestei luni suntem gata să lansăm harta interactivă a fotbalului românesc. Va fi cel mai amplu proces de digitalizare din sportul românesc. 
Dorim să avem cea mai mare platformă digitală destinată fotbalului. Iar cu ajutorul ei, orice părinte să poată găsi inclusiv toate informațiile despre orice club unde să îşi poată înscrie copilul"
, a explicat Răzvan Burleanu.

Reclamă

FRF, buget de 20,3 milioane de euro

Conform documentelor prezentate, bugetul FRF pentru 2020 s-ar afla în jurul sumei de 20,3 milioane de euro. Trebuie reținut că din această sumă, rubrica veniturilor din bilete este zero, din cauză că meciurile se dispută fără spectatori.

Prin comparație, anul trecut, Federația a raportat încasări de 1,55 milioane de euro din vânzarea de bilete. Suma este acum amortizată prin venituri suplimentare din sponsorizări, drepturi TV și subvenții de la FIFA și UEFA. 

La ultimul capitol există chiar un plus anul acesta: 5,49 milioane euro în 2019 față de 6,58 milioane euro în 2020.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” Vezi toate știrile
Citește și