Închide meniul

FRF, pierderi de 1,8 milioane de euro. Ce planuri are Răzvan Burleanu:”Cel mai amplu proiect de digitalizare din sportul românesc”

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 15:56

Reclamă
FRF, pierderi de 1,8 milioane de euro. Ce planuri are Răzvan Burleanu:”Cel mai amplu proiect de digitalizare din sportul românesc”

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Razvan Burleanu

Adunarea Generală s-a desfășurat astăzi chiar pe Arena Națională, fiind astfel în concordanță cu regulile impuse de pandemia de COVID-19. Chiar dacă accesul presei nu a fost permis, evenimentul a fost transmis live pe toate canalele de comunicare ale Federației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a anunțat pierderile cauzate de pandemie

Președintele Răzvan Burleanu a anunțat totalul pierderilor pe care Federația le-a înregistrat din cauza tuturor evenimentelor anulate sau modificate din cauza pandemiei de coronavirus: 1,8 milioane de euro.

”Un milion de euro din vânzarea de bilete, 400.000 de euro la Mogoșoaia și Buftea, 100.000 de euro charterele naționalei de tineret, care ar fi circulat altfel cu curse de linie, la clasa economic, plus costurile suplimentare cu testarea arbitrilor și delegaților", a precizat Burleanu.

FRF vrea bază de date cu toate cluburile din țară

Totuși, președintele a vorbit și despre un plan pentru implementarea unui amplu proiect de digitalizare care, odată completat, ar cuprinde absolut toate cluburile de fotbal din țară.

”Până la finalul acestei luni suntem gata să lansăm harta interactivă a fotbalului românesc. Va fi cel mai amplu proces de digitalizare din sportul românesc. 
Dorim să avem cea mai mare platformă digitală destinată fotbalului. Iar cu ajutorul ei, orice părinte să poată găsi inclusiv toate informațiile despre orice club unde să îşi poată înscrie copilul"
, a explicat Răzvan Burleanu.

Reclamă

FRF, buget de 20,3 milioane de euro

Conform documentelor prezentate, bugetul FRF pentru 2020 s-ar afla în jurul sumei de 20,3 milioane de euro. Trebuie reținut că din această sumă, rubrica veniturilor din bilete este zero, din cauză că meciurile se dispută fără spectatori.

Prin comparație, anul trecut, Federația a raportat încasări de 1,55 milioane de euro din vânzarea de bilete. Suma este acum amortizată prin venituri suplimentare din sponsorizări, drepturi TV și subvenții de la FIFA și UEFA. 

La ultimul capitol există chiar un plus anul acesta: 5,49 milioane euro în 2019 față de 6,58 milioane euro în 2020.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și