Închide meniul

Oficialii de la Rapid îl apără pe Hlistei după ședința de la ANAD. Substanța interzisă folosită de jucător

Gal Dorin Publicat: 28 septembrie 2020, 10:08

Reclamă
Oficialii de la Rapid îl apără pe Hlistei după ședința de la ANAD. Substanța interzisă folosită de jucător

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cătălin Hlistei în timpul unui meci pentru Rapid

Oficialii rapidiști îl apără pe Hlistei după ședința de la ANAD

Lucian Ionescu a precizat că Hlistei a folosit o substanță nazală, sub formă de picături, care ajută la respirație. Deși substanța se găsește într-adevăr pe lista celor folosite pentru dopaj, oficialul giuleștenilor a susținut că ea este permisă atâta vreme cât este administrată pe cale nazală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Lucrurile sunt destul de simple. Jucătorul nostru a suferit o operație nazală în 2014, a avut o accidentare din nou la nas, în 2016, și de atunci este dependent de o anumită substanță care să-i ajute respirația. A avut loc un control antidoping, după meciul Rapidului cu Turris, din play-off. 

Au venit rezultatele și i-a fost descoperită în corp acea substanță care este interzisă în anumite moduri de administrare, cum ar fi oral, injectabil și așa mai departe, dar nu și în momentul în care este administrată nazal, ceea ce a și făcut Hlistei”, a declarat Lucian Ionescu.

Cătălin Hlistei poate momentan să joace pentru Rapid

Mai mult, Ionescu a explicat că Hlistei poate momentan să continue să joace, cel puțin până ce vor veni rezultatele testelor.

”Se așteaptă rezultatele, pentru că din concentrația care este găsită se demonstrează că a fost administrată într-un anumit fel și lucrurile sunt destul de clare. El poate să continue să joace și așteptăm să ne vină rezultatele

Reclamă

El ia de mai mulți ani pentru că este o substanță sub forma de picături care-i ajută respirația”, a precizat oficialul Rapidului. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și